#
DELER KUNNSKAP: Padlerne Jens-Ulrik Ruud Qvale og Eirik Usland-Gaade var sammen med seilerne Helene Næss, Marie Rønningen, Line Flem Høst og Jeppe Nilsen på aktivitetsdagen til DNV.

Summit-utøvere deler kunnskap med DNV

Skrevet av Andrine Davidsen 5. september 2023

Summit 2024-utøvere deler sin kunnskap med Det Norske Veritas (DNV) gjennom et samarbeid som startet i mars 2023, med DNV som en av hovedsponsorene.

På Høvikodden skinte solen en hel ettermiddag, og Veritasparken var full av DNV-ansatte som deltok i aktiviteter som fotball, volleyball, badminton og sykling. Lengst ute i parken, innaskjærs i Oslofjorden, hadde landslagsutøvere fra Norges Seilerforbund og Norges Padleforbund samlet seg for å gi DNV-ansatte både padleopplevelser og seileopplevelser på fjorden.

– Vi er veldig glade for at  vi har fått til et så godt samarbeid at vi kan dele og dra nytte av hverandres kunnskap, samtidig som vi møtes i en sosial og uformell setting, forteller Håkon Svebak i DNV. 

DNV_Aktivitetsdag-2.jpgOPPLÆRING: Padlerne fra Norges Padleforbund deler kunnskap med de aktive i DNVs padlergruppe. 

Stolt samarbeid 
DNV støtter Olympiatoppens viktige arbeid med å løfte ti mindre idretter som jakter på suksess i olympiske og paralympiske leker i Paris 2024.

Med samarbeidet  ønsker DNV å bidra til å styrke mangfoldet av idretter som kan konkurrere på den ypperste internasjonale arena.

DNV har verdensledende tekniske eksperter på en lang rekke områder, og har på mange områder  inngående kunnskap om hva som kreves for å bli best i verden. Selskapet  deler Summit 2024 sin visjon om samarbeid på tvers, mangfold og dedikasjon for å skape resultater i den absolutte verdensklasse.

DNV_Aktivitetsdag-5.jpgUT PÅ SJØEN: Seilerne fra Norges Seilerforbund tok med medlemmene i DNVs seilergruppe i DNVs egen Far East 28.