#
Ti idretter, sammen som ett lag, i jakten på marginene mot lekene i Paris 2024. Bli med på reisen.

Sammen om internasjonal suksess

130 utøvere fra 10 idretter er med på satsingen. Samtlige er unike talenter som kommer fra idretter preget av sterk prestasjonskultur.

Nå trenger de midler til å gjennomføre et optimalt treningsopplegg fram mot lekene i Paris 2024. Gjennom Summit kan det norske folk, bedrifter og næringslivet være med å gi dem støtten de trenger.

Vi håper at du skal være med å støtte disse utøverne i jakten på medaljer i Paris 2024.

Støtt utøverne på veien mot OL i Paris – Send SMS «SUMMIT» til 2024 og gi 100 kroner

Ønsker din bedrift å bli en partner eller sponsor? 

SUMMIT 2024 er et samarbeidsprosjekt mellom Olympiatoppen og ti idretter. De er: Bordtennis, skateboard, bryting, kampsport, padling, seiling, roing, skyting, svømming og triatlon.

Pengestøtten som privatpersoner og bedrifter gir samles inn til en felles pott. Alle midlene som samles inn går direkte til fordeling mellom de ti SUMMIT 2024-idrettene. Totalt 130 landslagsutøvere fra disse ti idrettene vil få støtte fra SUMMIT 2024.

Slik bidrar du
Ved å sende «SUMMIT» til 2024 blir du belastet for en engangsdonasjon på 100 kroner. Om du ønsker å gi mer, kan du sende kodeord «SUMMIT» mellomrom «ØNSKET BELØP» for å støtte med valgfri sum. Beløpet blir belastet din mobilregning.

Strex er eid av Telenor, Telia og ICE. Strex er mobiloperatørenes betalingstjeneste som du har inkludert i ditt mobilabonnement, og de har levert løsningen til SUMMIT 2024.

Dersom du heller ønsker at kjøpene blir belastet ditt bank- eller kredittkort, kan du endre din betalingsmåte ved å logge inn på strex.no/minside. Uansett om du velger å belaste mobilregningen eller bank-/kredittkortet, har du full oversikt over dine donasjoner og kjøp på strex.no/minside.

Norge