#

Støtteapparat del 2: - Jeg er så heldig

Skater Elias Nilsen er så heldig å ha Norges største skatelegende Henning Braaten som mentor og trener på landslaget. – Det som er kult er at Henning har vært i akkurat samme situasjon som oss. Han ønsket å leve av skatingen, og det klarte han, sier Elias Nilsen.

Vi håper at du skal være med å støtte disse utøverne i jakten på medaljer i Paris 2024.

Støtt utøverne på veien mot OL i Paris – Send SMS «SUMMIT» til 2024 og gi 100 kroner

SUMMIT 2024 er et samarbeidsprosjekt mellom Olympiatoppen og ti idretter. De er: Bordtennis, skateboard, bryting, kampsport, padling, seiling, roing, skyting, svømming og triatlon.

Pengestøtten som privatpersoner og bedrifter gir samles inn til en felles pott. Alle midlene som samles inn går direkte til fordeling mellom de ti SUMMIT 2024-idrettene. Totalt 130 landslagsutøvere fra disse ti idrettene vil få støtte fra SUMMIT 2024.  

Slik bidrar du
Ved å sende «SUMMIT» til 2024 blir du belastet for en engangsdonasjon på 100 kroner. Om du ønsker å gi mer, kan du sende kodeord «SUMMIT» mellomrom «ØNSKET BELØP» for å støtte med valgfri sum. Beløpet blir belastet din mobilregning.

Strex er eid av Telenor, Telia og ICE. Strex er mobiloperatørenes betalingstjeneste som du har inkludert i ditt mobilabonnement, og de har levert løsningen til SUMMIT 2024.

Dersom du heller ønsker at kjøpene blir belastet ditt bank- eller kredittkort, kan du endre din betalingsmåte ved å logge inn på strex.no/minside. Uansett om du velger å belaste mobilregningen eller bank-/kredittkortet, har du full oversikt over dine donasjoner og kjøp på strex.no/minside.

Norge